Imate pitanje? Zanima Vas nešto?
KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT OBRAZAC!

POLITIKA KVALITETE I ZAŠTITE OKOLIŠA29.10.2018 | Novosti | Autor/ica: Administrator: Ivan Klokočki


Komunalno Duga Resa d.o.o. pruža usluge javne vodoopskrbe i odvodnje od pedesetih godina 20. stoljeća. Tu dugu tradiciju uspješnog poslovanja zaokružili smo implementacijom sustava upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša prema međunarodnim normama ISO 9001 i ISO 14001.

Prilikom pružanja usluga našim korisnicima vodimo se profesionalnošću i kontinuirano ulažemo u napredovanje vlastitih ljudskih resursa, kao i u sredstva za rad, a kako bismo bili u mogućnosti tu uslugu pružiti na najvišem mogućem nivou kvalitete.

S obzirom na vodna i druga prirodna bogatstva koja krase našu regiju, smatramo našom odgovornosti pridonijeti poboljšanju stanja okoliša i u najmanjoj mogućoj mjeri utjecati na  stanje okoliša u kojemu radimo, a i živimo zajedno sa svim našim korisnicima.

Komunalno Duga Resa d.o.o. posluje na sljedećim načelima:

-      Isporuka zdravstveno ispravne vode za piće do svih korisnika i osiguranje mogućnosti priključenja potrošača na sustav javne odvodnje naša je obaveza.

-      Dostupnost našim korisnicima za rješavanje svih njihovih pitanja vezanih uz našu djelatnost, te prihvaćanje sugestija za poboljšanje naših usluga. 

-      Otklanjanje kvarova na sustavu javne vodoopskrbe i odvodnje u najkraćem mogućem roku.

-      Smanjenje gubitaka na vodoopskrbnoj mreži.

-      Kontinuirano praćenje svih zakonskih i drugih primjenjivih zahtjeva te usklađivanje poslovanja i postupanja prema istima.

-      Odgovorno postupanje sa kemikalijama koje koristimo u proizvodnim procesima i otpadom koji nastaje prilikom obavljanja djelatnosti, a u skladu sa svim primjenjivim zakonskim i ostalim zahtjevima i sprječavanje zagađenja okoliša.

-      Kontinuirano obrazovanje vlastitih djelatnika za povećanje kvalitete pružene usluge našim korisnicima, očuvanje okoliša i povećanje sigurnosti na radu.

 

Komunalno Duga Resa d.o.o. obavezuje se na kontinuirano poboljšanje vlastitog sustava upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša i povećanje kvalitete usluga koje pružamo našim korisnicima.

 

Komunalno Duga Resa d.o.o.
Imate pitanje? Zanima Vas nešto?
KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT OBRAZAC!