Imate pitanje? Zanima Vas nešto?
KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT OBRAZAC!

Program ruralnog razvoj Republike Hrvatske za razdoblje 2014-202011.01.2021 | Novosti | Autor/ica: Administrator: Ivan Klokočki


Obavijest o uvođenju u posao dana 08.01.2021. izvoditelja radova Vodoprivreda Karlovac d.d., započeli su radovi na izgradnji sustava i porčišćavanja otpadnih voda naselja Mailići (Koranski Brijeg). Projekt se financira iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj kroz "Mjeru 7", koji se temelji na obnovi sela u ruralnim područjima "Podmjera 7.2" ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije u uštedu energije"; tip operacije 7.2.1. "Ulaganje u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014-2020.

Korisnik projekta je Komunalno Duga Resa d.o.o., ukupna vrijednost projekta iznosi 6.644.750,00 Kn a intenzitet potpore je 100%. Rok završetka radova je 123 mjeseci od dana uvođenja u posao, a rok obuhvaća 8 mjeseci izvođenja radova, 3 mjeseca uhodavanja postrojenja i dokazivanja parametara i 1 mjesec za tehnički pregled i primopredaju radova.

Mole se stanovnici naselja u kojima se izvode radovi za razumijevanje oko poteškoća prometovanja lokalnim prometnicama.

 

 
Imate pitanje? Zanima Vas nešto?
KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT OBRAZAC!