Imate pitanje? Zanima Vas nešto?
KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT OBRAZAC!

Aglomeracija Karlovac-Duga Resa - obavijest o početku radova!10.09.2021 | Novosti | Autor/ica: Administrator: Ivan Klokočki


Poštovani korisnici,

 

dana 9.9.2021.g. počeli su radovi grupe 1-  izgradnja linijskih građevina naselja Turanj i Kamensko, u sklopu EU projekta Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac- Duga Resa. Ova etapa radova odvija se u ulici  Turanjski Lug. Sukladno rješenju UO  za komunalno  gospodarstvo Grada Karlovca , ulica Turanjski Lug se zatvara za sav promet , osim vozila stanara i gradilišta, uz osiguranje pristupa hitnim službama. Obilazni pravac za sva ostala vozila odvijat će se preko Ulice Braće Gojak- Kamensko- Gornje Mekušje- Otok i obrnuto. Ovakva regulacija prometa vrijedi  do završetka radova na toj dionici.

Dana 14.9.2021.godine započinju radovi grupe 5 projekta Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac- Duga Resa. Ova etapa radova odvijat će se u Jamadolskoj ulici u Karlovcu i  u Ulici Bana Jelačića u Dugoj Resi. U Jamadolskoj ulici za sav promet zatvara se dionica ispred kbr 33( raskrižje s ulicom Strmac) do kbr 80. Biti će omogućen prolaz stanarima i vozilima gradilišta te hitnim službama.  U Jelačićevoj ulici uspostavit će se regulacija prometa jednim trakom na potezu od kbr 39 do kbr 89. Ovakve regulacije prometa odvijat će se dok traju radovi na navedenim dionicama .

Sugrađane pozivamo na strpljenje i suradnju za vrijeme trajanja radova te podsjećamo kako će sve relevantne informacije o tijeku radova i novim prometnim regulacijama biti dostupne na web stranici projekta  https://aglomeracija.vik-ka.hr/  .

Kontakti za informacije o projektu i upite su:

e-mail: aglomeracija(at)vik-ka.hr

tel: 047 649 146

       047 649 500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Imate pitanje? Zanima Vas nešto?
KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT OBRAZAC!